Saturday, August 5, 2017

CHRISZEN EXFOLIATING GEL

CHRISZEN EXFOLIATING GEL
CHRISZEN EXFOLIATING GEL
HARGA ASAL: RM17.90
HARGA KAMI: RM15


CHRISZEN EXFOLIATING GEL 
TERBUKTI BERKESAN MERAWAT PENGELUPASAN DAN MEMBUANG KOTORAN

Chriszen Exfoliating Gel berbeza dengan scrub atau gel pengelupasan yang lain, istimewanya Chriszen Exfoliating Gel ini boleh diguna satu badan dari muka sampai ke kaki, anda tidak perlu keluar duit untuk beli gel pengelupasan atau scrub yang lain. Jimat kan?

Terdapat dalam 3 pilihan iaitu papaya, lemon dan strawberry dimana semuanya berasaskan bahan semulajadi & sesuai untuk semua jenis kulit.

KEISTIMEWAAN CHRISZEN EXFOLIATING GEL : 
-Sesuai untuk semua jenis kulit
-Mengurangkan kulit berminyak
-Membantu mencerahkan kulit dengan segera
-Sesuai untuk muka dan seluruh badan
-Mengeluarkan daki dan sel-sel mati kulit
-Mengelupaskan lapisan kulit kering
-Murah dan berbaloi
-Digalakkan digunakan seminggu sekali atau dua kali
-Kulit sensitif yang nipis sangat juga boleh gunakan
-Boleh dijadikan sebagai pencuci muka dan make up remover
- Berfungsi Untuk Merawat Pengelupasan
- Memberi Kesegaran, Melicinkan Dan Melembutkan Kulit

FUNGSI CHRISZEN EXFOLIATING GEL:
 - Memutihkan
- Memperbaiki Tona Kulit
- Meningkatkan Peredaran Darah Dan Limfa
- Menghilangkan Sel-Sel Kulit Mati
- Membuatkan Kulit Kelihatan Lembut Dan Licin


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN AKTIF :
Ekstrak Chrysanthellum Indicum:
• Rawatan anti-penuaan
• Rawatan jerawat
• Antioksidan

Glycerin:
• Mencegah kulit kering
• Kulit kelihatan lebih sihat

Magnesium Klorida:
• Meningkatkan penghidratan kulit
• Meningkatkan tekstur kulit

Air:
• Memperbaiki tekstur kulit
• Mengurangkan garis-garis halus
• Mengurangkan kerosakan akibat matahari

CARA PENGGUNAAN CHRISZEN EXFOLIATING GEL : 
Exfoliating Gel digunakan untuk kulit kering, gosok sampai sel-sel mati dikeluarkan (5-10minit), basuh dengan air bersih, kulit terus jadi licin dan cerah!
Amaran : Jangan sapu ditempat luka




UNTUK TEMPAHAN/ JAWABAN PANTAS DARI KAMI SILA TEKAN BUTANG WHATSAPPS DI BAWAH:


0 comments:

Post a Comment